Pellanet

Ιδιωτικές κλινικές ετοιμάζονται να φτιάξουν στη Θράκη Τούρκοι επενδυτές

Γερό «μπάσιμο» στην περιοχή της Θράκης ετοιμάζονται να κάνουν Τούρκοι επενδυτές στον τομέα της υγείας, στον οποίο ως γνωστόν μέχρι σήμερα υπάρχουν τεράστια κενά κυρίως λόγω της «απουσίας» της ελληνικής πολιτείας. Το Νοσοκομείο Κομοτηνής αλλά και οι υπόλοιπες μονάδες υγείας που βρίσκονται στην περιοχή μας δεν μπορούν να καλύψουν στο έπακρο τις ανάγκες των κατοίκων και για το λόγο αυτό Τούρκοι επιχειρηματίες σκοπεύουν να κινηθούν επενδυτικά. Η Τουρκία αυτή τη στιγμή έχει ρυθμό ανάπτυξης περίπου στο 10%, σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τεράστια κεφάλαια στα χέρια επενδυτών της γείτονος χώρας προς αξιοποίηση. Οι Τούρκοι επενδυτές καταρχάς δεν επιθυμούν το χτίσιμο κάποιας νέας κλινικής αλλά την αγορά κάποιας ήδη υφιστάμενης και για το λόγο αυτό έχουν ήδη γίνει οι πρώτες διερευνητικές κρούσεις και προτάσεις σε ιδιοκτήτη κλινικής στην περιοχή μας.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ