Pellanet

«Κατεβάζει ρολά» για 24 ώρες η εστίαση

Για συντονισμένες κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι εκπρόσωποι της εστίασης σε όλη τη χώρα, προκειμένου να πετύχουν την οικονομική τους στήριξη εν μέσω σκληρών μέτρων για τους ανεμβολίαστους.

Με σημαντική συμμετοχή από πλευράς επαγγελματιών αναμένεται η σημερινή απεργία στην εστίαση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοιού και παράλληλα για την ανάγκη περισσότερων μέτρων οικονομικής στήριξης.

Το 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης έρχεται, μάλιστα, με φόντο τις έντονες φήμες για τη λήψη περαιτέρω μέτρων για τους ανεμβολίαστους, τα οποία αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων και, κατά τους φορείς, θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη αρνητική επίδραση στη λειτουργία των σημείων υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια και καφέ.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) ««Η εστίαση ψυχορραγεί. Τα λουκέτα και η απώλεια θέσεων εργασίας είναι προ των πυλών. Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κλείνουμε τα μαγαζιά μας για 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα»

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, θα επιδοθεί ψήφισμα στον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμβολική παρουσία εκπροσώπων σωματείων εστίασης από όλη την Ελλάδα.

businessnews.gr

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .