Pellanet

Κινητοποιήσεις στον ΟΣΕ

Κινητοποιήσεις ξεκινούν από την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ για να αποτρέψουν, όπως αναφέρουν, «την ισοπέδωση των εργασιακών τους σχέσεων». Την Πέμπτη ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου από τις 6 έως τις 8 το πρωί, από τις 2 έως τις 4 το απόγευμα και από τις 10 έως τις 12 το βράδυ, λόγω των στάσεων εργασίας που θα γίνουν τις ώρες αυτές. Τις ίδιες ώρες θα διακοπούν και τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα από τη Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς στο κομμάτι αυτό χρησιμοποιούν το δίκτυο του προαστιακού σιδηροδρόμου που θα είναι εκτός λειτουργίας. Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο «για μεθοδευμένη απαξίωση του σιδηροδρόμου» και επισημαίνουν ότι μέσα στο κλίμα αυτό η διοίκηση του ΟΣΕ επιχειρεί να ανατρέψει τις εργασιακές τους σχέσεις, στο πλαίσιο της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας για το 2008.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:36 - Η Βουλή των Ελλήνων τιμά με τη φωταγώγηση του κτηρίου της τη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού

10:26 - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής στο Δήμο Έδεσσας

10:23 - Συνάντηση συνεργασίας εκπροσώπων των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας και Kavadarci

10:19 - Ενημέρωση & Επιμόρφωση για Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και Πρώτες Βοήθειες στην Αρνισσα

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ