Pellanet

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Ικαρία για την εξαφάνιση της Βρετανίδας Αστροφυσικού

Νέα δεδομένα στη μυστηριώδη εξαφάνιση της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία.

Σύμφωνα με το protothema.gr, νωρίς σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα κεντρικά των Αθηνών, έφυγε εκτάκτως για το νησί του Αιγαίου προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση. Η παραπάνω ενέργεια δείχνει ότι η Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει πια το φάκελο «Νάταλι Κρίστοφερ» σαν μια απλή εξαφάνιση και ψάχνει να δει αν πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι άλλο. Ήδη από χθες το βράδυ, αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού του κινητού έφτασαν στην Ικαρία με ελικόπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να σαρώσουν το νησί και να ψάξουν το κινητό της εξαφανισθείσας.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος σύντροφος της. Μάλιστα και τις δύο αυτές ημέρες από την εξέταση που του έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έπεσε σε καμία αντίφαση ενώ όπως λένε δεν εκδήλωσε κάποια περίεργη συμπεριφορά. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να δείχνει ότι κάτι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ενώ σε ο,τι αφορά στις σταγόνες αίματος όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια.

Δύο είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώνουν τις έρευνες τους οι αστυνομικοί. Το ένα είναι το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και το άλλο ο ιατρικός της φάκελος καθώς οι πληροφορίες λένε ότι έχει ιστορικό που αφορά σε ψυχολογικά προβλήματα. Έτσι, οι έρευνες κινούνται προς όλα τα επίπεδα και οι δύο αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που μεταβαίνουν στο νησί αφού ενημερωθούν και διαβάσουν τη δικογραφία θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα για να λύσουν το μυστήριο.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:08 - «Η Ποίηση στα Χρόνια της Σιωπής, 1967–1974 – Η Επίδραση του Γιώργου Σεφέρη»

15:20 - Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

15:13 - Από την ποίηση στη μουσική… Ένα δίκτυο έμπνευσης με γέφυρα τον Ντεμπυσύ

15:10 - 11ος ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:51 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο σε περιοχή των Σερρών

09:09 - To αριστουργηματικό μπαλέτο «Ζιζέλ» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Κρατική Όπερα της Βουδαπέστης

17:45 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

17:39 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ

16:58 - Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα η εκδήλωση για την Ποντιακή χορευτική παράδοση

16:21 - Η ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ολοκλήρωσε τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών