Pellanet

Κρήτη: Τριάντα τέσσερις νέες συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Τριάντα τέσσερις συλλήψεις έγιναν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου Κρητης«Ν. Καζαντζάκης», κατά το χρονικό διάστημα από την 28.06.2021 έως και 04.07.2021.

Σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα. Πρόκειται για αλλοδαπούς μεταξύ των οποίων 26 άνδρες και 8 γυναίκες, που κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πολωνίας, Τσεχίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας και Πορτογαλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Τσεχία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία και την Ισπανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.
Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουλίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας