Pellanet

Ξεπέρασαν τους 210.000 οι επισκέπτες της ΔΕΘ

Ξεπέρασαν τους 210.000 οι επισκέπτες της 81ης ΔΕΘ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Παρά τις δυσκολίες πρόσβασης που αντιμετώπισαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης όσοι ήθελαν να την επισκεφτούν, λόγω της επίσχεσης εργασίας στον ΟΑΣΘ, η επετειακή ΔΕΘ "έπιασε" τον στόχο σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα, καθώς -μεταξύ άλλων- η ΔΕΘ-Helexpo AE μίσθωσε λεωφορεία, προκειμένου να διευκολυνθούν οι επισκέπτες.

«Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο της 81ης ΔΕΘ, που συμπίπτει με τα ενενηκοστά γενέθλια του θεσμού, είναι πως μεγάλο μέρος των επισκεπτών ήταν νέοι, γεγονός που προδιαγράφει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για την Έκθεση» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, όπου τονίζεται ακόμη ότι η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η επιστήμη, η τεχνολογία, ο πολιτισμός και η αναψυχή συνδυάσθηκαν αρμονικά στην 81η ΔΕΘ.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την επόμενη ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα θα είναι η Κίνα, μετά τη σημαντική παρουσία της Ρωσίας στη φετινή διοργάνωση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

16:34 - ΣΕΡΡΑ: Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

16:31 - Λάκης Βασιλειάδης: Εγκρίθηκαν 130.000 Ευρώ για την αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές για τον Δήμο Έδεσσας και άλλες 100.000 Ευρώ για τον Δήμο Σκύδρας για τις καταστροφές του Ιανουαρίου ‘23

16:30 - Πρόσκληση σε Ομιλία: “Ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον: Αντιμετωπίζοντας τον Σχολικό Εκφοβισμό και εντοπίζοντας τη Σεξουαλική Κακοποίηση Ανηλίκων”

16:28 - Με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ και Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Κυριάκος Μερελής και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής

13:32 - Σήμερα στο Λιτόχωρο το δωρεάν ενημερωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης απινιδωτή, απόφραξης αεραγωγού «Πνιγμονή» και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης

15:31 - Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

15:29 - Κοπή της βασιλόπιτας για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Πέλλας (ΔΕΥΑΠ)

15:26 - Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

15:24 - Ολοκληρώθηκε η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σκύδρας

13:29 - Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Η Ψυχική διάσταση της Κλιματικής κρίσης απαιτεί Άμεση δράση.