Pellanet

Λαμία: Οδηγός νταλίκας αποκοιμήθηκε στο τιμόνι την ώρα που οδηγούσε

Ένας οδηγός αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσει την νταλίκα που οδηγούσε στην άκρη του δρόμου.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην είσοδο της Λαμίας. Μια νταλίκα είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου, η μηχανή ήταν αναμμένη και ο οδηγός ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι. Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει έντονη ανησυχία καθώς οι αρχές πίστεψαν ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στο σημείο βρέθηκαν οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης, της τροχαίας Λαμίας και διασώστες του ΕΚΑΒ. Οι τελευταίοι διαπίστωσαν ότι ο οδηγός δεν αντιμετωπίζει κάποιο παθολογικό πρόβλημα, αλλά κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι από την εξάντληση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Lamiareport ο 53χρονος οδηγός κατέβαινε από την περιοχή του Δομοκού προς τη Λαμία. Τότε ένιωσε ότι τον αφήνουν οι δυνάμεις του και αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι.

Πηγή:iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας