Pellanet

 Λανθασμένες χρεώσεις σε χιλιάδες ασφαλισμένους διαπίστωσαν έλεγχοι της ΕΑΔ

Λανθασμένες χρεώσεις ασφαλιστικών εισφορών από τον e-ΕΦΚΑ σε χιλιάδες μηχανικούς με αποκλειστική μισθωτή απασχόληση στο Δημόσιο, διαπίστωσαν οι έλεγχοι της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ), με αποτέλεσμα να δρομολογείται η αποκατάσταση της αδικίας.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι μηχανικοί φαίνονταν λανθασμένα ως αυτοαπασχολούμενοι και εμφανίζονταν ως υπόχρεοι απόδοσης εισφορών, ενώ δεν ήταν. Στην εκκαθάριση οφειλών για το 2019 αναρτήθηκαν λανθασμένες ασφαλιστικές οφειλές «ελεύθερου επαγγελματία» για χιλιάδες ασφαλισμένους Μηχανικούς Δημοσίου και διαβιβάστηκαν στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) παρά το γεγονός ότι οι ασφαλιστικές εισφορές ήταν εξοφλημένες.

ΠΗΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .