Pellanet

Λύνεται το πρόβλημα της “ομίχλης” στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 6 το πρωί, θα δοθεί σε λειτουργία ο διάδρομος προσαπογειώσεων 16/34 του αεροδρομίου Μακεδονία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός και στις ημέρες που μεσολαβούν θα γίνουν οι διαγραμμίσεις και θα ελεγχθούν τα συστήματα ασφαλούς λειτουργίας.

Εν τω μεταξύ η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) έχει ήδη ειδοποιήσει σχετικά τις αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη.
Η θέση σε λειτουργία του 16/34 οπωσδήποτε καθησυχάζει τους επιχειρηματίες του τουρισμού καθώς όλες οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη θα μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Πηγη:seleo.gr

Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27