Pellanet

Λύτρα 30 εκατ. ευρώ για τον βιομήχανο

Λύτρα 30 εκατ. ευρώ ζητούν οι απαγωγείς του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την απελευθέρωσή του, ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός επτά ημερών. Στην ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν καλά οργανωμένους κακοποιούς. Οι κουκουλοφόροι επικοινώνησαν δύο φορές με τη σύζυγο του επιχειρηματία για να της υποδείξουν πού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό του, με το οποίο τον απήγαγαν. Μέσα στο ντουλαπάκι του οχήματος είχαν αφήσει σημείωμα, γραμμένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στο οποίο αξιώνουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Το σημείωμα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι γραμμένο σε πολύ καλά ελληνικά. Η αξίωση των λύτρων για «καθαρά οικονομικούς λόγους» προσανατολίζει τις έρευνες της αστυνομίας σε κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου και απομακρύνει την εκδοχή να ήταν τρομοκρατική ενέργεια ή πράξη ακτιβιστών.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας