Pellanet

Μενίδι: Ποινική δίωξη σε αστυνομικό για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 44χρονου Ρομά

Ποινική δίωξη για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης ασκήθηκε στον αστυνομικό που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 44χρονου Ρομά.

Ο Ρομά είχε επιχειρήσει να κλέψει ένα air condition την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι. Για συνέργεια στην παραπάνω πράξη διώκεται 67χρονος πολίτης που φέρεται να τον συνέδραμε.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή. Και οι δυο, σύμφωνα με το συνήγορό τους, αρνούνται την κατηγορία.

Συγκεντρωμένοι συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν στα δικαστήρια, αποδοκίμασαν τους δυο κατηγορούμενους φωνάζοντάς τους «φονιάδες».

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:12 - Ενημερωτική εκδήλωση για τη «Στεφανιαία νόσο – Η πρόληψη είναι το κλειδί για την υγεία της τρίτης ηλικίας»

12:58 -  ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΈΔΕΣΣΑΣ (ΦΟΕ & 1000 ΠΕΥΚΑ)

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας