Pellanet

Μηλίνα Πηλίου: Φωτιά με εκρήξεις σε αγροικία – 56χρονος εκτινάχθηκε 25 μέτρα μακριά

Φωτιά ξέσπασε στις 4.30 τα ξημερώματα σε αγροικία κοντά στην Μηλίνα Πηλίου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να υποστεί εγκαύματα βαρέως τύπου- σε ποσοστό 80% - ο 56χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Από την φωτιά προκλήθηκαν και εκρήξεις, προφανώς από αποθηκευμένες φιάλες υγραερίου, που αναστάτωσαν τους κατοίκους της περιοχής και που έσπευσαν να παράσχουν βοήθεια. Ο 56χρονος, από τις εκρήξεις, βρέθηκε από τον πρώτο όροφο όπου κοιμόταν να κείτεται στο έδαφος σε απόσταση 25 μέτρων από το φλεγόμενο σπίτι του.

Η αγροικία καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τις εκρήξεις και το ωστικό κύμα που προκλήθηκε, υπέστη ζημιές και γειτονικό σπίτι. Στον οικισμό Κουκουλέικα, όπου από άγνωστη αιτία προκλήθηκε η φωτιά στην αγροικία, υπάρχουν πολλές εξοχικές κατοικίες όπου διαμένουν Γερμανοί.

Ο τραυματίας με τα πολλαπλά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο  νοσοκομείο του Βόλου και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.  Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027