Pellanet

«Μου την είχαν στημένη»: Αρνείται τα πάντα το μοντέλο για την κοκαΐνη -Απολογείται την Πέμπτη

Την ερχόμενη Πέμπτη (26/8) αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για τα 33 φιξάκια κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Γλυφάδα το 31χρονο γνωστό μοντέλο, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες από το δικαστικό λειτουργό.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες στην 31χρονη, γνωστή στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης από την συμμετοχή της στο GNTM και από τις παρουσίες της σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού του ΙΧ της εντοπίστηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

Τι ισχυρίζεται το 31χρονο μοντέλο για την κοκαΐνη
Η ίδια από την πρώτη στιγμή στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη. Η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως της την είχαν στημένη, μη μπορώντας να να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

Τι λέει ο δικηγόρος του μοντέλου
Σε δήλωσή του ο συνήγορός της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αναφέρει:

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ” 23/7 21:00 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ