Pellanet

Νεκρή βρέθηκε η 34χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός στην Ικαρία

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Natalie Christopher στην Ικαρία.

Το πτώμα της αστροφυσικού βρέθηκε σε μια χαράδρα, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφο της. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνιση της.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ. Επίσημα η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε ταυτοποίηση, όμως το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί άλλη εξαφάνιση στο νησί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη Βρετανίδα αστροφυσικό.

 

Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27