Pellanet

Νέο σχέδιο λειτουργίας για σχολεία, καταστήματα και κυκλοφορία θα ανακοινώσει η κυβέρνηση

Νέο μοντέλο λειτουργίας της αγοράς και των σχολείων αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή η κυβέρνηση καθώς το μοντέλο με το παρατεταμένο και πολύμηνο lockdown δεν «προχωρά». Τα νοσοκομεία στενάζουν, τα κρούσματα δεν πέφτουν και αναζητείται νέο μοντέλο με λειτουργία της αγοράς και των σχολείων χωρίς όμως να τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

 

Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί το σχέδιο για το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από την υγειονομική εικόνα που θα έχει η χώρα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν τα κρούσματα παραμείνουν πάνω από τις 2.500 τότε το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα γίνει από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου. Εάν τις επόμενες μέρες παρατηρηθεί αποκλιμάκωση των κρουσμάτων τότε τα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν μία βδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ” 23/7 21:00 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ