Pellanet

ΟΑΕΔ – Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα τα αποτελέσματα στο oaed.gr

Σήμερα αναμένονται εκτός απροόπτου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika news, οι προσωρινοί πίνακες με τα αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις ολοκληρώθηκαν στις 17 Ιουνίου, την ίδια στιγμή που πέρσι η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί τις μέρες αυτές.

Από τον ΟΑΕΔ αφού αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 μέρες κατά τις οποίες θα κατατεθούν ενστάσεις και στις συνέχεια θα αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα.

Τίθεται όμως ένα σοβαρό πρόβλημα. Τα οριστικά αποτελέσματα αργούν, θα αναρτηθούν μετά τις 15 Ιουλίου ενώ την ίδια στιγμή οι δικαιούχοι θα έπρεπε ήδη να είχα στα χέρια τους τα voucher έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν κρατήσεις δωματίων.

Ένα επίσης σοβαρό πρόβλημα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι δικαιούχοι είναι ότι εν μέσω θερινής περιόδου, οι ξενοδόχοι συνήθως δεν κάνουν δεκτά τα voucher των δικαιούχων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί είναι πάνω από 250.000.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες κατά το έτος 2017:

Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας) ή
Έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
Έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
Συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο ειδικό μητρώο ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.
Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

Διάρκεια διακοπών

από μία έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω ή από μία έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+