Pellanet

ΟΑΣΘ: Ερευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος με λεωφορείο

Από ειδική επιτροπή θα διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη σήμερα, το ατύχημα με εμπλοκή λεωφορείου του ΟΑΣΘ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Τα παραπάνω διαβεβαιώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ).

«Αιτία του ατυχήματος φαίνεται να είναι ανθρώπινο λάθος, ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντοτε, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη, θα διερευνηθούν από ειδική επιτροπή και, εφόσον υπάρχουν ευθύνες, θα επιβληθούν κυρώσεις», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, όπου επιβεβαιώνεται ακόμα πως δεν υπήρξε τραυματισμός επιβάτη, περαστικού ή διερχόμενου οδηγού και πως ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», χωρίς σοβαρά τραύματα.

Δύο ατυχήματα με εμπλοκή λεωφορείων του ΟΑΣΘ

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα πως σήμερα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη δύο ατυχήματα, με εμπλοκή λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

Το πρώτο -περί ου ο λόγος εισαγωγικά- έγινε στην Καλαμαριά, στις 6.15 το πρωί, όταν λεωφορείο της γραμμής 4, που εκτελεί το δρομολόγιο Καλαμαριά - Χαριλάου, συγκρούστηκε με ταξί στην οδό Βρυούλων. Το λεωφορείο, στο οποίο την ώρα του ατυχήματος δεν επέβαιναν επιβάτες, έπεσε στη συνέχεια σε πινακίδα οδοσήμανσης και σε δέντρα.

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε ένα τέταρτο πριν από τις 11 το πρωί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο λεωφορείο της γραμμής 25, που εκτελεί το δρομολόγιο Νεάπολη - Βενιζέλου, ενώ αυτό ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Νεάπολης. Στο λεωφορείο δεν επέβαιναν επιβάτες και δεν υπήρξε τραυματισμός επιβάτη ή εργαζόμενου στον ΟΑΣΘ. Το Ι.Χ. ανετράπη.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:09 - Πορεία για τα Τέμπη στα Γιαννιτσά – Σε Εξέλιξη

12:38 - Επίσκεψη του τμήματος Μηχανικών του 1ου ΕΠΑΛ στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Γιαννιτσών

11:42 - Στο 3ο Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης «Δυναμικές και ανθεκτικές καλλιέργειες το κλειδί για την Περιφερειακή Ανάπτυξη»

11:38 -   Ο  ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

11:35 - Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν

11:32 - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-Κοπή πίτας

18:17 - ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

14:44 - Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

13:42 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων την 28η Φεβρουαρίου – Κανονικά η αποκομιδή την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου

13:12 - Σε εκδήλωση για την ενεργειακή αναβάθμιση που οδηγεί στην πράσινη μετάβαση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Κ. Κεχαγιαδάκης