Pellanet

Πάτρα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και τις απέσπασαν 330.000 ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα που είδε 330.000 ευρώ να κάνουν φτερά από τον λογαριασμό της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο χρόνια. Η ηλικιωμένη γυναίκα πάσχει από άνοια και δεν έχει παιδιά ή αδέλφια, ενώ έχει χάσει και τον σύζυγό της. Τότε εμφανίστηκε ένα συγγενικό ζευγάρι και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. Με πρόσχημα ότι δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, την έπεισαν να μπουν συνδικαιούχοι στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι κατάφερε να αποσπάσει από την ηλικιωμένη το ποσό των 330.000 ευρών από τον λογαριασμό. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Γνώμη» για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία που βρίσκεται στην αναζήτηση των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας