Pellanet

Πάτρα: Βγαίνει από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού το βρέφος 3 μηνών με κορωνοϊό

Σύντομα θα βγει από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών το βρέφος 3 μηνών που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Το βρέφος εισήχθη εσπευσμένα χθες βράδυ στη ΜΕΘ και σύμφωνα με πληροφορίες η πορεία της υγείας του εξελίσσεται πολύ καλά. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από βρογχιολίτιδα, μια πάθηση του κατώτερου αναπνευστικού, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Στο βρέφος χορηγείται οξυγόνο. Σε λίγη ώρα θα διακομιστεί στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου.

«Τα πράγματα είναι ευχάριστα, το παιδάκι είναι σταθερό, έχει πολύ μικρές ανάγκες σε οξυγόνο, έχουν γίνει αυτά που πρέπει να γίνουν, έχει αρχίσει την ειδική θεραπεία. Έχουμε ήδη συνεννοηθεί με τη Παιδιατρική Κλινική και σε λίγη ώρα θα διακομιστεί στο Παιδιατρικό Τμήμα, θα συνεχίσει τη θεραπεία», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Σημειώνεται ότι οι νοσηλείες παιδιών με κορωνοϊό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου να είναι σχεδόν γεμάτη.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ