Pellanet

Πήραν τον ΓΑΠ με τα μπουκάλια!

Το πάθος του με την γυμναστική πλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τρώγοντας κυριολεκτικά μπουκάλια νερού πάνω του από αγανακτισμένους πολίτες που ήξεραν ότι ....
γυμνάζεται σε γνωστό γυμναστήριο της Ν. Ερυθραίας και τον συνάντησαν εκεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβάν έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου τελείωνε την γυμναστική του.
Ήταν γνωστό ότι πήγαινε σε αυτόν το τον χώρο για να κάνει γυμναστική στα νεόφερτα στην Ελλάδα TRX μηχανήματα με λάστιχα .
Αυτό δεν έμεινε κρυφό αφού πολλοί από τους πελάτες του συγκεκριμένου γυμναστηρίου τον έβλεπαν να πηγαινοέρχεται και να μην χάνει καμία ώρα από την γυμναστική του . Το κλίμα ήταν βαρύ και αφιλόξενο πια για τον πρώην πρωθυπουργό και αφού ο ίδιος δεν ήθελε να θυσιάσει την γυμναστική του αποφάσισε να αρχίσει την προπόνησή του στο σπίτι του .
Ο γυμναστής του λοιπόν πηγαίνει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του Γιώργου Παπανδρέου για να τον γυμνάζει και πληρώνεται με 2.500 ευρώ. Καθαρά ή με απόδειξη δεν γνωρίζουμε αλλά ελπίζουμε τουλάχιστον σε αυτό το θέμα να είναι τυπικός ο πρώην πρωθυπουργός για να βοηθήσει λίγο και την οικονομία της χώρας, μιας και προσπαθεί να μην χάνει έσοδα σε χαλεπούς καιρούς . Εξάλλου την μαύρη εργασία πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου δεν την αγάπησε από όσο ξέρουμε.
Πάντως είναι οδυνηρό να συγκρίνουμε τα γυμνάσια στα οποία υποβάλλεται ο ελληνικός λαός με τα γυμνάσια στα οποία υποβάλλεται ο Γιώργος Παπανδρέου από τον προσωπικό του γυμναστή στα πολύ ακριβά μηχανήματα TRX.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαρτίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .