Pellanet

Πλακιωτάκης για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού: Δεν έχει επιτραπεί επιβίβαση σε πάνω από 22.000 επιβάτες

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης μίλησε για τους ελέγχους που πραγματοποιεί το Λιμενικό σώμα, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι να μην παρατηρηθεί χαλάρωση.

Ο υπουργός Ναυτιλίας αποκάλυψε ότι από τη στιγμή που το Λιμενικό ανέλαβε την ταυτοποίηση των πιστοποιητικών, περισσότεροι από 22.000 πολίτες δεν επιβιβάστηκαν στα πλοία καθώς δεν είναι στη διάθεση τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 15 τουλάχιστον 2,7 εκατομμύρια επιβάτες έχουν επιβιβαστεί από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Συγκεκριμένα από τον Πειραιά φεύγουν καθημερινά 25.000 επιβάτες.

Σύμφωνα με τον υπουργό, σε σχέση με την κίνηση του 2019 η μείωση την φετινή χρονιά ήταν της τάξης του 23%. Ο Γιάννης Πλακιτωτάκης έκανε έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν όταν επιστρέψουν από τις διακοπές τους καθώς είναι το μόνο όπλο μας στη μάχη με την πανδημία.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:02 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

14:32 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ! ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

14:29 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

14:25 - 1η ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΛΑΖΟ

14:21 - ΟΥΤΕ “ΠΡΑΣΙΝΟ”, ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/Β ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΙΪΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.

14:27 - Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας

14:22 - Ο Προέδρος της Βουλής σε εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

14:19 - Στην Κρύα Βρύση με παραγωγούς ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

14:16 - Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

14:14 - Υλοποίηση Δράσεων Παράκτιων και Υποβρύχιων Καθαρισμών στη Χαλκιδική από την Περιβαλλοντική Οργάνωση ISEA