Pellanet

Προσάραξη φορτηγού πλοίου στον Λακωνικό κόλπο

Στη θαλάσσια περιοχή Κοκκάλα του Λακωνικού Κόλπου, προσάραξε τις πρωινές ώρες το φορτηγό πλοίο «St.Gregory», με σημαία Μπαχάμες, και αποτέλεσμα να προκληθεί ελεγχόμενη εισροή υδάτων στα στεγανά του πλοίου.

Στο «St.Gregory», που μεταφέρει 30.600 μετρικούς τόνους θειάφι, επιβαίνουν 19 άτομα πλήρωμα όλοι αλλοδαποί. Είχε αναχωρήσει από την Ουκρανία με προορισμό την Τυνησία.

Μέχρι στιγμής στην περιοχή δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ στο σημείο σπεύδει πλωτό του λιμενικού σώματος.

Πηγή: tanea.gr

Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027