Pellanet

Πρωτοφανείς εικόνες στο λιμάνι της Σαμοθράκης: Τεράστιες ουρές για μια θέση στο πλοίο [βίντεο]

Πρωτοφανείς εικόνες, με εκατοντάδες ταξιδιώτες να σχηματίζουν τεράστιες ουρές, καταγράφονται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι της Σαμοθράκης.

Η Σαμοθράκη, που επί εννέα ημέρες παρέμενε χωρίς ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, σήμερα «είδε» το πρώτο πλοίο. Οπως μεταδίδει το Ράδιο Θεσσαλονίκη, από τις πρώτες πρωινές ώρες το λιμάνι της Σαμοθράκης θύμιζε ένα μεγάλο… πάρκινγκ, λόγω των αυτοκινήτων που στοιχίζονταν για να μπουν στο πλοίο, αλλά και των εκατοντάδων επιβατών που ανέμεναν, διακαώς, να φύγουν από το νησί.

Χαμός στο λιμάνι της Σαμοθράκης

Γύρω στις 10:00 το πρωί, στο λιμάνι της Σαμοθράκης «έδεσε» το ταχύπλοο Ζέφυρος, το οποίο, ωστόσο, μπορεί να μεταφέρει μόνο 100 με 150 επιβάτες σε κάθε δρομολόγιο. Την ίδια ώρα, τα αυτοκίνητα θα πρέπει να περιμένουν το οχηματαγωγό ANAX, το οποίο όμως θα παραλάβει μόνο οχήματα και όχι επιβάτες.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, αυτό σημαίνει ότι πρώτα θα αναχωρούν οι επιβάτες με το Ζέφυρος, ενώ στη συνέχεια θα αναμένουν τα αυτοκίνητά τους στην Αλεξανδρούπολη, με το… ANAX.

Για να «μαλακώσουν» την ταλαιπωρία των επιβατών στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, επιχειρηματίες της Σαμοθράκης προσέφεραν δωρεάν γεύματα, ενώ περίπου 100 ταξιδιώτες -κυρίως νέοι που διέμεναν στα κάμπινγκ- διανυκτέρευσαν για 3 βραδιές στο λύκειο της περιοχής.

https://www.facebook.com/100018155111533/videos/421505565131277/

Bίντεο από το λιμάνι της Σαμοθράκης:
Καταφθάνει και το «Andros Jet» στη Σαμοθράκη

Υπενθυμίζεται ότι στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης θα αναχωρήσει από τη Νάξο το ταχύπλοο επιβατηγό – οχηματαγωγό «Andros Jet», που μπορεί να μεταφέρει 650 επιβάτες και 75 ΙΧ.

Το πλοίο αναμένεται να φτάσει στη Σαμοθράκη γύρω στις 22:00 το βράδυ, με τον σχεδιασμό να προβλέπει ότι θα εκτελεστεί άμεσα ένα δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη και ένα από την Αλεξανδρούπολη προς τη Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, από αύριο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, το «Andros Jet», θα εκτελεί τρία δρομολόγια την ημέρα, ενώ εξετάζεται η περίπτωση να προστεθεί και ένα ακόμα, τέταρτο, δρομολόγιο για να αποσυμφορηθεί το νησί.
iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ