Pellanet

“Πυρά” της τουρκικής αντιπολίτευσης στον Ερντογάν – “Ίσως γίνει και κουμπάρος του Μητσοτάκη”

«Πυρά» της τουρκικής αντιπολίτευσης κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα «βέλη» των πολιτικών αντιπάλων του έχουν να κάνουν με τη στάση που κράτησε ο Τούρκος Πρόεδρος στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και τη… σιωπή του για τα ελληνοτουρκικά, ενώ «ενοχλημένοι» είναι στην Άγκυρα και με το αίτημα της Ελλάδας στις ΗΠΑ για τα F-35.

Χαρακτηριστική είναι δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιούρ Οζέλ.

«Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωνε «για μένα πλέον δεν υπάρχει ο Μητσοτάκης», «δεν θα ξανασυναντηθώ με τον Μητσοτάκη», αν όμως κρίνουμε από τις απότομες αλλαγές του, τις «αναστροφές» τις οποίες κάνει, τότε δεν πρέπει να απορήσουμε αν τον επόμενο μήνα ο ίδιος ο Ερντογάν γίνει κουμπάρος σε γαμήλια τελετή του Μητσοτάκη. Εκεί που φτάσαμε δεν έχει καμία αξία η κάθε κουβέντα που λέει!»

 

ΠΗΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ