Pellanet

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα: Επί ποδός μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας -Φουσκώνουν τα ρέματα

Σε εξέλιξη είναι βροχοπτώσεις και η κακοκαιρία σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και μπορεί να μην υπάρχουν μεγάλα προβλήματα αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπη Στεργιάδη, ωστόσο σημειώνεται έντονη κίνηση στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Στεργιάδης, «αρχίζουν τα ρέματα να φουσκώνουν στις περιοχές της Χαλκιδικής και της Πιερίας, εκεί όπου υπήρξαν προβλήματα και προχθές από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας». Για τον λόγο αυτό, καθ' οδόν βρίσκονται μηχανήματα της πολιτικής προστασίας για τις περιοχές των Δήμων Θερμαϊκού, Βόλβης, Δέλτα και Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνης και Δίου Ολύμπου στην Πιερία, και Κασσάνδρας και Βαρβάρας στη Χαλκιδική. «Πιο ψηλά στους νομούς Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών σημειώνεται βροχόπτωση αλλά προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα», προσθέτει.

Στο μεταξύ, υπήρξε ήδη επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα για το ενδεχόμενο να κηρυχθούν κάποιες περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εφόσον κάτι τέτοιο χρειαστεί, ενώ ενημερώθηκαν όλοι οι αντιπεριφερειάρχες και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .