Pellanet

Σεπόλια: Σκληροί δίσκοι με τεράστιο όγκο παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του συνταξιούχου μουσικού

Δύο νέες υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας έχουν έρθει τα τελευταία 24ωρα στο φως. Η πρώτη, αφορά την περίπτωση του 60χρονου συνταξιούχου μουσικού ο οποίος με ψεύτικο λογαριασμό στα social media αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες με 15χρονη από την Ιταλία.

Μετά από την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του 60χρονου μουσικού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο σπίτι του στα Σεπόλια εντοπίστηκαν σκληροί δίσκοι με πρωτοφανή όγκο υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο άνδρας συνελήφθη συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10 σκληροί δίσκοι μέσα στους οποίους υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφίας ανηλίκων.

20χρονος εκβίαζε νεαρές μαθήτριες από την Αγγλία
Την ίδια ώρα, ένας 20χρονος φοιτητής από την Σπάρτη, εκβίαζε δύο νεαρές μαθήτριες από την Αγγλία, από τις οποίες είχε αποσπάσει μέσω social media γυμνές φωτογραφίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός ζητούσε επανειλημμένα από την 15χρονη και την 17χρονη να του στέλνουν υλικό, διαφορετικά θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του.

Αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του νεαρού από την Λακωνία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .