Pellanet

Σοκ στη Λάρισα: 27χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού -Βρέθηκε αναίσθητη σε υπόγεια διάβαση

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 27χρονης με καταγωγή από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό που φιλοξενείται στο δομή των προσφύγων στο Kουτσόχερο Λάρισας, η οποία υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Η 27χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερία», κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι έπεσε θύμα βιασμού την Τρίτη (9/11) στις 8 το βράδυ από τέσσερις άνδρες που φορούσαν μάσκες και κουκούλες για να αποκρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Την γυναίκα αναζητούσε μια ομοεθνής της που επίσης φιλοξενείται στη δομή, για να την εντοπίσει τελικά αναίσθητη σε μια μικρή υπόγεια διάβαση πεζών στον δρόμο Τρικάλων-Λάρισας και στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο. Διάβαση που χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενοι της Δομής για να μεταβούν στα γειτονικά χωριά του Δήμου Λαρισαίων.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο με την αρχική εντύπωση ότι βρέθηκε αναίσθητη, με αφορμή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο χθες που συνήλθε κατήγγειλε το βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες.

Η 27χρονη παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλόμενων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Με την βελτίωση της κατάστασής της αναμένεται να επεκταθεί η αστυνομική έρευνα με την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη