Pellanet

Σοκ στο Αγρίνιο: 33χρονος σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του, τραυμάτισε και τη γιαγιά του

Ένα άγριο φονικό που έγινε αντιληπτό τα ξημερώματα συγκλονίζει το Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρει το agrinionews.gr, 33χρονος σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι, και τραυμάτισε τη γιαγιά του η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

Το φονικό σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου όπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας. Ο δράστης συνελήφθη.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:56 - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ !

13:12 - Ενημερωτική εκδήλωση για τη «Στεφανιαία νόσο – Η πρόληψη είναι το κλειδί για την υγεία της τρίτης ηλικίας»

12:58 -  ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΈΔΕΣΣΑΣ (ΦΟΕ & 1000 ΠΕΥΚΑ)

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»