Pellanet

Στα δικαστήρια ο χειριστής του ταχύπλoου που σκόρπισε το θάνατο

Το πρωί της Τετάρτης, την πόρτα του Λιμεναρχείου Αίγινας προκειμένου να οδηγηθεί στα δικαστήρια του Πειραιά πέρασε ο 77χρονος που συνελήφθη ως ο χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα.

Ο 77χρονος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για την ανείπωτη τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς - ανάμεσά τους και ένα κορίτσι 5 ετών - και τους 16 τραυματίες το μεσημέρι της Τρίτης στο στενό της Μονής.

Χωρίς να πει κάτι ο οδηγός του ταχυπλόου για τον οποίο μαρτυρίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας οδηγήθηκε από τους Λιμενικούς στο λιμάνι προκειμένου από εκεί να κατευθυνθεί στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της κράτησης του στο Λιμεναρχείο και εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει χρειάστηκε να του χορηγηθεί κρεβάτι το οποίο οι Λιμενικοί έφεραν στις 2 τα ξημερώματα προκειμένου να αναπαυθεί ενώ τον επισκέφθηκε και γιατρός προκειμένου να τον εξετάσει διότι όπως είπε στους άνδρες του Λιμενικού δεν ένοιωθε καλά. Παράλληλα εσπευσμένα ήρθε στην Αίγινα την Τρίτη και η κόρη του, η οποία έμεινε μαζί του όλο το βράδυ.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ” 23/7 21:00 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ