Pellanet

Στα Δικαστήρια οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση στον Μπουτάρη

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετήχθησαν οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να παρουσιαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 20, 20 και 36 ετών, ενώ ακόμη ένας 17χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος για να οδηγηθεί σε δικαστήριο ανηλίκων, για το οποίο ορίστηκε δικάσιμος.

Είχε προηγηθεί αίτημα αναβολής που κατέθεσε η υπεράσπιση των τριών ατόμων και τοι οποίο έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τουλάχιστον δύο από τους κατηγορούμενους επικοινώνησαν μέσω των δικηγόρων τους με το γραφείο του δημάρχου ζητώντας να μιλήσουν με τον κ. Μπουτάρη.

Οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν την περασμένη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Κατά την είσοδο τους στο Δικαστικό Μέγαρο, ένας από τους 20χρονους, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με τη μπλούζα του φώναξε προς τους δημοσιογράφους: «Χαίρεστε ε; Χαίρεστε!»

Στο Δικαστικό Μέγαρο έφτασαν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλυψώ Γούλα.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27