Pellanet

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Εκτός από τις συγκεντρώσεις ενόψει της τριμερούς συνάντησης των ηγετών Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου, από νωρίς το πρωί είναι σε εξέλιξη και άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, από τις 09:00, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλών Εργαζομένων πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης.

Στις 10:30 εμποροϋπάλληλοι θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ζητώντας διασφάλιση των θέσεων εργασίας στον Βασίλαγα.

Στις 11:00, μέλη του Συλλόγου Έκτακτων Αρχαιολόγων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Επιθεώρησης Εργασίας, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Ενώ το απόγευμα θα εξελιχθούν δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αφορμή την συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα με τον τον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και τον Ισραηλινό Πρωθυπουργού Νετανιάχου.

Πηγή: tanea.gr

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ