Pellanet

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή

 

Συζήτηση της πορείας υλοποίησης όλων των μεγάλων έργων υποδομών της ΠΕ Πέλλας

 

 

Τον υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου συνάντησε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρώτου στην Π.Ε. Πέλλας.

 

Ο κ. Τζαμτζής καλωσόρισε τον κ. Υφυπουργό στην Πέλλα με τον οποίο συνδέεται με πολυετή φιλία και συνεργασία. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους τέθηκαν τα μεγάλα έργα υποδομών της Πέλλας. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του έργου των δύο παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας για το οποίο θα οριστεί τις επόμενες μέρες η τιμή μονάδας απαλλοτριώσεων. Παράλληλα, συζητήθηκαν κι άλλες σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Πέλλας, όπως η οδική σύνδεση της Πέλλας με την Εγνατία Οδό και η παράκαμψη του Μαυροβουνίου.

Ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, τόνισε ότι «η βελτίωση της οδικής ασφάλειας και η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου εντός της Π.Ε. Πέλλας, αποτελεί προϋπόθεση για τη δημιουργία συνοριακού σταθμού στους Προμάχους και τη λειτουργία μίας ακόμη εξόδου της Ελλάδας προς τα Βαλκάνια».

 

Τα δύο πολιτικά πρόσωπα συζήτησαν, επίσης, κι άλλα σημαντικά έργα υποδομών για τη βιώσιμη Ανάπτυξη της Πέλλας όπως η οδική σύνδεση της Αλμωπίας με το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας-Καïμακτσαλάν, η προοπτική δημιουργίας ενός Πολιτιστικού Κέντρου στην Έδεσσα,  αλλά και το Φράγμα πολλαπλού σκοπού του Αλμωπαίου.

 

Στο τέλος της συνάντησής τους οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δώρα με συμβολικό περιεχόμενο (βιβλία με ιστορικό, φυσικό και πολιτιστικό περιεχόμενο για την Πέλλα και το Άγιο Όρος).

 

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:08 - «Η Ποίηση στα Χρόνια της Σιωπής, 1967–1974 – Η Επίδραση του Γιώργου Σεφέρη»

15:20 - Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

15:13 - Από την ποίηση στη μουσική… Ένα δίκτυο έμπνευσης με γέφυρα τον Ντεμπυσύ

15:10 - 11ος ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:51 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο σε περιοχή των Σερρών

09:09 - To αριστουργηματικό μπαλέτο «Ζιζέλ» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Κρατική Όπερα της Βουδαπέστης

17:45 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

17:39 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ

16:58 - Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα η εκδήλωση για την Ποντιακή χορευτική παράδοση

16:21 - Η ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ολοκλήρωσε τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών