Pellanet

Συνέλαβαν Δήμαρχο με τη διαδικασία του αυτοφώρου

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος, την Παρασκευή (2-9-2016) το απόγευμα, συνέλαβαν τον Δήμαρχο Λειψών κ. Φώτη Μάγγο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lerosnews.gr.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την Παρασκευή το πρωί, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Πάτμου (ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Π), εγκρίθηκε η μελέτη του έργου «Κατασκευή ράμπας στο λιμένα Λειψών» και εκτέλεσής του με χρηματοδότηση από την εταιρεία «Blue Star Ferries».

Το συγκεκριμένο έργο κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντικό για το ακριτικό νησί, διότι σύμφωνα με την εταιρεία «Blue Star Ferries», οι υπάρχουσες συνθήκες στο λιμάνι των Λειψών δεν είναι οι ενδεδειγμένες για το πλοίο «Blue Star Patmos», (το οποίο δρομολογήθηκε πρόσφατα στη γραμμή των Δωδεκανήσων), και χρειάζεται άμεσα να κατασκευαστεί μια ράμπα για τη διευκόλυνση των επιβατών αλλά και του πλοίου, με χρηματοδότηση μάλιστα, της ίδιας της εταιρείας!

Έτσι ο Δήμαρχος Λειψών φέρεται να αποφάσισε την άμεση κατασκευή της ράμπας, προφανώς γιατί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την έγκριση ενός λιμενικού έργου, καθυστερούν υπέρμετρα.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του κ. Μάγγου από στελέχη του Λιμενικού, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμαρχος Λειψών αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή Εισαγγελέα, ενώ για την υπόθεση ορίστηκε ρητή τακτική δικάσιμος.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη