Pellanet

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη διακινητής μεταναστών

Συνελήφθη, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη, 52χρονος Σύρος, με την κατηγορία της διακίνησης οκτώ παράτυπων μεταναστών. Όπως διαπιστώθηκε, οι διακινούμενοι -υπήκοοι Μπανγκλαντές- ήταν στοιβαγμένοι στην καμπίνα και το πορτμπαγκάζ ΙΧ αυτοκινήτου.

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Κυριακής, αστυνομικοί της διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης θεώρησαν ύποπτο ένα αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος του Γαλλικού ποταμού. Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 52χρονο οδηγό του να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ενώ ακολούθησε καταδίωξη.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στην επαρχιακή οδό Χαλάστρας - Κυμίνων και συνελήφθη ο οδηγός του, που φέρεται ως μέλος συμμορίας διακίνησης μεταναστών. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνονται δύο συνεργοί του που αναζητούνται.

Όπως διαπιστώθηκε, οι οκτώ μετανάστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο και για την μεταφορά τους στην Αθήνα επρόκειτο να καταβάλουν 1.000 ευρώ, ο καθένας.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27