Pellanet

Συνελήφθησαν μάνα και κόρη για την υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Πετρούπολη

Μία 19χρονη και η 54χρονη μητέρα της συνελήφθησαν χθες, για την υπόθεση με το βρέφος, που είχε βρεθεί πριν από λίγους μήνες νεκρό σε κάδο απορριμμάτων, στην Πετρούπολη.

Το DNA της νεαρής κοπέλας ταυτοποιήθηκε με αυτό του νεκρού βρέφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκυμοσύνη ήταν ανεπιθύμητη.

Η 19χρονη ομολόγησε ότι γέννησε στη μπανιέρα του σπιτιού της με τη βοήθεια της μητέρας της. Αμέσως μετά, οι δύο γυναίκες έβαλαν χαρτοπετσέτες στο στόμα του μωρού και το έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο. Στη συνέχεια, η 54χρονη γυναίκα, πέταξε το μωρό στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 19χρονη, ο πατέρας του μωρού δεν βρίσκεται στη ζωή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, έχοντας συλλέξει DNA από τις δύο γυναίκες, οι οποίες διέμεναν σε κοντινή απόσταση από τον κάδο που βρέθηκε πεταμένο το βρέφος.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27