Pellanet

Συνέχεια υπόθεσης Ζαχόπουλου

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της συνομιλίας των δημοσιογράφων Δημήτρη Καμπουράκη και Στέφανου Χίου, διέταξε ο προιστάμενος εισαγγελείας Πρωτοδικών. Το εποπτικό όργανο δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ καταδίκασε με ανακοίνωση του την ηχογραφημένη συνομιλία. Το πρωί κατέθεσε στον εισαγγελέα η συντακτική ομάδα της εφημερίδας το ''Πρώτο Θέμα'' για τα δημοσιεύματα σχετικά με την επιχορήγηση στο Μέγαρο Μουσικής. Επιπλέον, εντός κοινοβουλευτικής ομάδας παραμένει -μέχρι νεωτέρας- ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Ο Κώστας Κουκοδήμος αρνήθηκε χθες στον γ.γ της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ. Πολύ ουσιαστικότερη είναι η στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Σπύρο Κλαδά, το όνομα του οποίου επίσης επιχείρησε να εμπλέξει ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος.
Χθες το μεσημέρι ο γ.γ. της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Ιωάννης Τραγάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον βουλευτή, από τον οποίον ζήτησε εξηγήσεις. Όπως ο κ. Τραγάκης ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα, ο κ. Κουκοδήμος τον διαβεβαίωσε ότι ισχύει η δήλωση που είχε κάνει στις 16 Ιανουαρίου, με την οποία είχε αρνηθεί κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.
Η προσωποποίηση των διώξεων που αφορούν απόπειρα εκβίασης από κοινού και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων αναμένεται για το πρώτο δεκαήμερα του Φεβρουαρίου.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ