Pellanet

ΣΥΡΙΖΑ: Και με την Τουρκία… θα το ρισκάρουμε

Την πρόταση για ισχυρότατες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες διατύπωσε την Παρασκευή μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπαλάφας.

Ειδικότερα, ο κ. Μπαλάφας δήλωσε πως όπως προβλέπει και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «θα κόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες», ενώ ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο τι θα γίνει με την Τουρκία απέναντι απάντησε χαρακτηριστικά: «θα το ρισκάρουμε».

Τη θέση αυτή επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας αργότερα και σε εκπομπή του ΣΚΑΪ όπου δήλωσε τα εξής:

«Στο πρόγραμμά μας από πολύ καιρό και γενικότερα στα προγράμματα της Αριστεράς υπάρχει η άποψη ότι οι εξοπλιστικές δαπάνες οι οποίες πολλές φορές είναι άχρηστες, οι οποίες πολλές φορές είναι αντικείμενο μεγάλης διαφθοράς και παίζονται πολλές μίζες σε αυτές τις δαπάνες, θα πρέπει να περικοπούν ισχυρά στα πλαίσια του αναγκαίου, στα πλαίσια των πραγματικών αναγκαιοτητών. Η δική μου τοποθέτηση είναι πως στα πλαίσια των περικοπών δαπανών που θα πρέπει να γίνουν ώστε να προχωρήσουμε, μαζί με την αύξηση των εσόδων, θα μπορούσαμε να έχουμε περικοπές ισχυρές των εξοπλιστικών δαπανών».

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:35 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ

19:44 - Απάτη: Στην Πέλλα οι νεκροί ποτίζουν χωράφια!

19:42 - Στη δεξίωση για το νέο έτος του Επιμελητηρίου Πέλλας ο Λάκης Βασιλειάδης

19:39 - Εδεσσαϊκό Καρναβάλι-Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025 – Επίσημη Έναρξη Καρναβαλιού –

19:36 - Ισχυρό μήνυμα στήριξης του Έβρου και συνολικά της Θράκης από τον ΥπΑΑΤ, Κώστα Τσιάρα – Τα μέτρα που ανακοίνωσε σε σύσκεψη με παραγωγούς στην Αλεξανδρούπολη

19:35 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

19:33 - Στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

19:30 - ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ-Έναρξη του Προγράμματος “(Interreg VI-B) NEXT Black Sea Basin Programme”

14:43 - Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές που έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

14:36 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ