Pellanet

Συζυγοκτονία στη Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε τη δολοφονία της γυναίκας του στο κινητό

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την υπόθεση της δολοφονίας 43χρονης από τον 54χρονο σύζυγό της στη Σωτηρίτσα Λάρισας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προχώρησαν χθες Τρίτη στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», ο δράστης φαίνεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 43χρονης. Χθες η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ότι η 43χρονη δέχθηκε «βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο». Παράλληλα, τόνισε ότι η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή».

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγούστου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:07 - Η Κάρα του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού στην Πατρίδα Βέροιας (16-23 Μαρτίου 2025)

13:02 - : Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2025

11:41 - Αύριο Σάββατο 8 Μαρτίου στη Λεπτοκαρυά το 7ο δωρεάν ενημερωτικό – εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης απινιδωτή, απόφραξης αεραγωγού και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης

10:35 - Ε.Σ.Α.μεΑ.: 1ο Ογκολογικό Συνέδριο Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδος- Κήρυξη εργασιών από τον Ι. Βαρδακαστάνη

11:47 - Χαλκιδική: Τρεις νεαροί καλλιεργούσαν κάνναβη σε άδειο συγκρότημα κατοικιών στην Κασσάνδρα -Συνελήφθη ο ένας

11:40 - Χρηματιστήριο Αθηνών: Στις 1.637,58 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,44%

11:37 - Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε και τραυμάτισε δικαστικό επιμελητή για να ματαιώσει εκτέλεση απόφασης προσωποκράτησης!

11:32 - Ημαθία: Στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι ο 17χρονος που τον παρέσυρε τρένο -Δίνει κατάθεση ο μηχανοδηγός

09:52 - Μιχάλης Κατρίνης: Η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη ούτε του ελληνικού λαού, ούτε των Ευρωπαίων

09:49 - Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού σε Μόναχο, Βουκουρέστι και Βελιγράδι