Pellanet

Θεσσαλονίκη: Οδηγείται στον ανακριτή ο 27χρονος που κατηγορείται για την φονική ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγείται ο 27χρονος που κατηγορείται για τη ληστεία μετά φόνου στο κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί για τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ληστείας και της οπλοφορίας- οπλοχρησίας, σύμφωνα με τη δίωξη που άσκησε χθες η εισαγγελέας. Κρατείται σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής.

Στον ίδιο ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί και ο 35χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του, που διώκεται για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, επειδή στην κατοχή βρέθηκε κάνναβη.

Πηγή:iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 9 Νοεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη