Pellanet

Θεσσαλονίκη: Χειρότερος κρατικός ΟΑΣΘ δηλώνει το 43% των πολιτών

Δυσαρέσκεια για τις υπηρεσίες του ΟΑΣΘ μετά την κρατικοποίησή του εκφράζει το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της Prorata για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Συγκερκιμένα, το 43% των ερωτηθέντων πιστεύει πως η κατάσταση έχει επιδεινωθεί μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, το 29% ότι έχει μείνει η ίδια ενώ μόλις το 7% θεωρεί ότι βελτιώθηκε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 46% των Θεσσαλονικέων επιλέγουν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις μέσα μαζικής μεταφοράς, το 45% ιδιωτικό μέσο μετακίνησης, το 2% κινείται με ταξί και το 7% δεν χρησιμοποιεί κάποιο όχημα.
Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που κινούνται με λεωφορείο είναι άνω των 55 ετών (55%) και μεταξύ 18 και 34 ετών (48%). Αντιθέτως, η πλειοψηφία όλων όσοι χρησιμοποιούν ιδιωτικό μέσο βρίσκονται σε ηλικία μεταξύ 35 - 54 ετών.

 

Πηγή: Εφημερίδα των συντακτών

Δημοσιεύτηκε στις 1 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27