Pellanet

Θρίλερ πάνω από τη Σαντορίνη: Κοιμήθηκαν οι πιλότοι Boeing με 140 επιβάτες.

Αεροπορικό θρίλερ το βράδυ της Πέμπτης, πάνω από τη Σαντορίνη, που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Λίγες μόνο ώρες μετά την συντριβή του A320 EgyptAir ανοιχτά της Καρπάθου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ένα αμερικανικό Boeing με 140 επιβάτες, που είχε αναχωρήσει από τη Γαλλία με προορισμό το Κουβέιτ, πετούσε για ώρες χωρίς κανείς να μπορεί να επικοινωνήσει με τους πιλότους.

Όταν το αεροσκάφος μπήκε στον ελληνικό εναέριο χώρο δόθηκε εντολή και απογειώθηκαν από τη Σούδα δύο F-16, τα οποία προσέγγισαν το Boeing πάνω από την Σαντορίνη. Οι Έλληνες πιλότοι αναφέρουν ότι οι συνάδελφοι τους στο αμερικανικό αεροπλάνο βρίσκονταν κανονικά στη θέση τους και έδειχναν σαν να κοιμούνται. Η παρουσία των δύο ελληνικών μαχητικών έγινε αντιληπτή από τις αεροσυνοδούς και τους επιβάτες, που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ξύπνησαν τους πιλότους.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κύκλοι του υπ. Αμυνας αναφέρουν ότι εστάλη μια «οργισμένη» επιστολή προς την εταιρεία ενώ ανέφεραν ότι θα ζητήσουν και αποζημίωση για τα καύσιμα που ξόδεψαν τα πολεμικά αεροσκάφη γι' αυτή την επιχείρηση!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027