Pellanet

Τρεις στους τέσσερις Έλληνες θεωρούν ότι «τα χειρότερα έπονται»

σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην απασχόληση, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Ειδικότερα, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση, οι Έλληνες εμφανίζονται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο απαισιόδοξοι για τις επιπτώσεις της κρίσης στην απασχόληση. Το 75% των συμπολιτών μας θεωρεί ότι «τα χειρότερα έπονται» σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της κρίσης στην απασχόληση (48% στην ΕΕ), ενώ μόλις το 22% θεωρεί ότι οι επιπτώσεις αυτές έχουν κορυφωθεί (42% στην ΕΕ). Σε απαισιοδοξία τους Έλληνες ακολουθούν οι Πορτογάλοι (το 73% θεωρούν ότι τα χειρότερα έπονται και το 20% ότι η κρίση έχει κορυφωθεί) και οι Ιρλανδοί (72% και 21% αντίστοιχα), ενώ σχετικά αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Λουξεμβούργιοι (47% και 47%).

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά