Pellanet

Τζιτζικώστας και δήμαρχοι στον εισαγγελέα για την ΕΥΑΘ

Στον εισαγγελέα προσφεύγουν σήμερα στις 13.30 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και οι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης, για το θέμα της ΕΥΑΘ.

Μετά την πολυήμερη ταλαιπωρία που προκάλεσε σε όλη τη Θεσσαλονίκη η σημαντικότατη βλάβη στον αγωγό της ΕΥΑΘ που τροφοδοτεί με νερό τη Θεσσαλονίκη από τις πηγές της Αραβησσού, ο περιφερειάρχης και οι δήμαρχοι, παρά την εισαγγελική παρέμβαση αποφάσισαν κι αυτοί να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, προφανώς για να αναζητήσουν πλέον ποινικές ευθύνες και να συζητήσουν με τον εισαγγελέα τις δυνατότητες παρέμβασης για να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση, αλλά κυρίως για να αποδοθούν οι ευθύνες σε όποιους τις έχουν για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με την υδροδότηση της πόλης.

Επισημαίνεται ότι συζήτηση αναμένεται να γίνει και στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι ορισμένη για σήμερα, καθώς δύο περιφερειακοί σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος υπέβαλαν ερώτημα, προκειμένου να γίνει συζήτηση για την ΕΥΑΘ, ενώ το σώμα θα ενημερώσει και ο περιφερειάρχης, για τα αποτελέσματα της σημερινής αυτοδιοικητικής παρέμβασης στον εισαγγελέα.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27