Pellanet

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας και στην Κύπρο

Έρευνα ξεκίνησε για κύκλωμα μαστροπείας στην Κύπρο, που σχετίζεται με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό επιβεβαίωσε η υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Στέφη Δράκου, όπως μεταδίδει η Καθημερινή της Κύπρου.

Η υπουργός δήλωσε πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα εργάζεται ήδη για τη διερεύνηση των καταγγελιών που αφορούν κύκλωμα μαστροπείας με «δίχτυα» στην Ελλάδα και στην Κύπρο και το οποίο σχετίζεται με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ερωτηθείσα, έπειτα από τη συνεδρία της Επιτροπής Νομικών της Βουλής στην οποία παρέστη, η υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου είπε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι η επιστολή που είχε σταλεί από τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη προς τον Γενικό Εισαγγελέα κοινοποιήθηκε και στην ίδια και ότι έχει ήδη μιλήσει σχετικά με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα ενεργεί με τον σωστό τρόπο για διερεύνηση αυτής της καταγγελίας. Τόνισε επίσης ότι κανένα σοβαρό έγκλημα δεν πρέπει να αποσιωπάται. Απαντώντας σε ερώτηση υπογράμμισε ότι η Δικαιοσύνη στην Κύπρο θα δουλέψει και δουλεύει, ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι δεν έχουν σχέση τα ονόματα αλλά κατά πόσο στοιχειοθετείται συγκεκριμένο αδίκημα.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι επικοινώνησε με τον Ηλία Γκιώνη, που αποκάλυψε τις καταγγελίες για την υπόθεση, και ο οποίος του ανέφερε ότι θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες σε κατάθεση στην κυπριακή Αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .