Pellanet

Χανιά: Σύλληψη άνδρα για κλοπή κοσμημάτων αξίας 40.000 ευρώ

Στη σύλληψη αλλοδαπού, που κατηγορείται για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά.

Ο αλλοδαπός το πρωί της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου αφαίρεσε από οικία κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 40.000 ευρώ. Αναζητήθηκε από τις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων, τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .