Pellanet

Χωρίς καύσιμα την Κυριακή -Βάζουν λουκέτο τα πρατήρια για το Ασφαλιστικό

Κλείνουν τα πρατήρια τους την Κυριακή 8 Μαίου οι βενζινοπώλες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.

Οι πρατηριούχοι σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους ότι «πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου «λερναίας ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία.»

Την Κυριακή 8 Μαΐου, η Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Π.Ε.Κ θα αποφασίσει για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ” 23/7 21:00 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ