Pellanet

Yπόθεση Πάτρας: «Η θέση των δύο κοριτσιών μπορεί να ήταν αποτέλεσμα της πάλης κατά την ασφυξία»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον θάνατο τεσσάρων ατόμων που συνδέονται με την 33χρονη κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου. Εκτός από τις έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών της, στο κάδρο των ανακριτικών αρχών βρίσκεται και εκείνος της σπιτονοικοκυράς της στην Πάτρα.

Για το θέμα αυτό μίλησαν στην ΕΡΤ οι Βασίλης Χειρδάρης, ποινικολόγος, ο Δημήτρης Γαλεντέρης, ιατροδικαστής και ο Γιώργος Τσούκαλης ιδιωτικός ερευνητής.

Εν των μεταξύ, εν αναμονή της κατάθεσης της 33χρονης μητέρας των τριών κοριτσιών βρίσκονται οι Αρχές με τη δικογραφία να παραπέμπεται τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα.

Για το θέμα αυτό μίλησαν στην ΕΡΤ οι Βασίλης Χειρδάρης, ποινικολόγος, ο Δημήτρης Γαλεντέρης, ιατροδικαστής και ο Γιώργος Τσούκαλης ιδιωτικός ερευνητής.

Εν των μεταξύ, εν αναμονή της κατάθεσης της 33χρονης μητέρας των τριών κοριτσιών βρίσκονται οι Αρχές με τη δικογραφία να παραπέμπεται τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουλίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026