Pellanet

ΔΕΗ: Προκήρυξη για 169 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Σε προσλήψεις 169 εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρόκειται να προχωρήσει η ΔΕΗ, με προκήρυξη που έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και πρόκειται να δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Οι προσλήψεις, όπως επισημαίνεται, εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί και προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι προσλήψεις αφορούν μεταξύ άλλων ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, χημικούς μηχανικούς, λογιστές, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη