Pellanet

ΣΕΒ: Δεν ζητήσαμε κατάργηση 13ου-14ου μισθού – Ο Κατρούγκαλος δημιουργεί ανασφάλεια

«Οι δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας δημιουργούν περιττή ανασφάλεια στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα» υπογραμμίζει ο ΣΕΒ σε ανακοίνωσή του.

«Ο ΣΕΒ ουδέποτε έχει θέσει θέμα μείωσης των αμοιβών των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, μέσω της κατάργησης τους 13ου και 14ου μισθού. Σχετικές διευκρινήσεις έχουν ήδη δοθεί επανειλημμένα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου.

«Κατά συνέπεια οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, κου Κατρούγκαλου, με αναφορά στον ΣΕΒ, δημιουργούν περιττή ανασφάλεια στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Επιπλέον, αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το πραγματικό πρόβλημα, που είναι το δυσβάστακτο μη μισθολογικό κόστος, που διαβρώνει των ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και απομειώνει το πραγματικό εισόδημα των εργαζομένων τους».

Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ