Pellanet

Άλογο γεννημένο… κωμικός: Δεν θέλει να τον ιππεύουν και το δείχνει με κάθε τρόπο

Χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο έχει αποκτήσει ένα άλογο, το οποίο έχει βρει έναν απίστευτο τρόπο, προκειμένου να αποφεύγει οποιονδήποτε πάει να τον καβαλήσει: πέφτει στο έδαφος με δραματικό τρόπο και παριστάνει το πεθαμένο, μέχρι ο επίδοξος καβαλάρης του να απομακρυνθεί από δίπλα του.

Δεν είναι σαφές αν ο “Jingang”, που έχει χαρακτηριστεί ως το πιο «μελοδραματικό» άλογο στον κόσμο, έχει εκπαιδευτεί ώστε να παριστάνει το νεκρό προς τέρψιν των τουριστών ή αν έχει αναπτύξει το ταλέντο αυτό μόνο του.

Ένα ωστόσο, πράγμα είναι σίγουρο: είναι πολύ καλός σε αυτό.

Μόλις κάποιος επιχειρήσει να ανέβει στην πλάτη του, ο Jingang λυγίζει τα πόδια του και πέφτει στο έδαφος. Μερικές φορές, μάλιστα, κλείνει και τα μάτια του και μόνη απόδειξη ότι προσποιείται, είναι ότι εξακολουθεί να ανασαίνει από τα ρουθούνια του.

Ούτε τα γευστικά καρότα που του προσφέρουν δεν καταφέρνουν να τον βγάλουν εκτός του ρόλου του, όπως φαίνεται στα δεκάδες βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Ο Jingang φαίνεται ότι ξεκίνησε αυτή την πρακτική από το 2015, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο στο διαδίκτυο. Καθώς όλα τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει έκτοτε προέρχονται από την τηλεόραση της Νότιας Κορέας, εκτιμάται ότι το ζώο ζει στην εν λόγω ασιατική χώρα. Το τελευταίο διάστημα τα... τερτίπια του αλόγου έγιναν ξανά viral, με βίντεο και φωτογραφίες να αναπαράγονται από διεθνή ΜΜΕ.

Τελευταία έχει στρέψει και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού καθώς φαίνεται, οι άνθρωποι δεν χορταίνουν να το βλέπουν. Το τελευταίο βίντεο που ανέβηκε στο Facebook είχε παραπάνω από 23 εκατομμύρια προβολές, ενώ τα σχόλια των χρηστών ήταν άκρως θετικά και χιουμοριστικά.

cnn.gr

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

15:01 - Η πρόληψη σώζει

14:54 - Από τον Νείλο στην Ήπειρο: Το Ταξίδι του Παπύρου Ενώνει τα Σχολεία της Πιερίας και των Ιωαννίνων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ